Att hålla på med båtar är dessvärre inte gratis. Har du flera mindre lån är det därför klokt att hitta det bästa samlingslånet på marknaden och sänka räntan rejält. Du kommer få pengar över till båtlivet redan nästa månad.

Bästa samlingslånet

Ett samlingslån är ett lån som hjälper dig att betala av alla dina skulder. Du blir nästan skuldfri. Bara nästan, för du har ju kvar ditt samlingslån. Men ditt samlingslån har lägre ränta, vilket kommer att göra stor skillnad. Förutom att du bara har ett lån att betala av, istället för flera mindre krediter med hög ränta som bara äter upp amorteringarna. Ett bra sätt att börja arbeta för bättre ekonomi och verkligen få pengar över. Drömmer du om egen segelbåt kan ett samlingslån göra stor skillnad. Du ansöker om bästa samlingslånet hos Axo Finans, som redan har hjälpt många svenskar att samla sina lån.

Fördelar med att samla lånen

Det finns flera fördelar med ett samlingslån. Förutom att du kommer minska räntan och på så sätt spara pengar, så är det för många ett viktigt mentalt steg för att ta tag i ekonomin. Det ska inte underskattas. Utan att ta medvetna steg framåt i livet så kommer du att sitta fast på samma ställe. Med stora lån och tråkiga krediter på saker som du inte ens använder. Istället för att verkligen få råd att köpa båten eller göra en resa som du alltid drömt om. Eller att faktiskt kunna gå ner i arbetstid en dag.

Risken för att få problem med inkasso och Kronofogden minskar ju mindre antal räkningar som du har. Det blir mindre förseningsavgifter. Skulle du ha problem att betala en månad är det bara ett företag att kontakta. Bara fördelar. Dock kräver det att du inte tar nya kreditlån för att det verkligen ska ha en effekt på din framtid. Att ta ett större lån för att köpa båt eller hus är en sak, men att låna för att köpa mobil, dator eller göra en resa hjälper dig inte framåt i livet.

Pengar till båten

Nu kommer du få mer pengar att lägga på båten. Eller för att spara ihop till en båt. Det kostar att ha egen båt. Både i inköp och att äga. Det som är bra med just båtar är att de har ett bra andrahandsvärde, i alla fall finare båtar som är välskötta. Livet handlar ju inte heller om pengar, utan om att göra meningsfulla saker, samla på upplevelser och ha goda relationer. Det är en orsak till att det är värt att lägga extra pengar på just båt och båtlivet. Det handlar ju om så mycket mer än bara en “båt”, som gemenskap och frihet. Om du sparar alla pengar som du får över efter att du lagt om dina lån kan du både få råd att köpa en båt och göra längre resor. Det handlar bara om att ta aktiva steg för att uppnå sina drömmar.

Segelfartyget